Mat och sånt
Jag är matbortskämd. Passar mig perfekt :) Maken lagar all mat (och riktigt bra dessutom), han researchar på djupet efter bästa restaurangerna i varenda stad och land vi besöker, han gör i ordning min frukost varje morgon och ställer in i kylskåpet tills jag vaknar om vi inte äter samtidigt (t o m skeden till filen och müslin ligger framme på min plats och juicen är upphälld i glaset inne i kylen) och han förbereder mat åt mig om han åker bort. Vid korta resor är det rätter upplagda på tallrikar för lunch och middag i kylskåpet. Eventuella tillbehör ligger prydligt förberedda bredvid, t ex river han parmesan och lägger på en liten assiett om det är pasta. Vid längre resor storhandlar han och packar in i kyl och frys samt instuerar om vad som ska ätas när och hur. Smidigt va! :)
I veckan blev jag dock lämnad i sticket och tvingades fixa min mat själv! Jag blev nästan förvånad själv över hur bra det blev. Jag kokte spaghetti, blandade med pesto (Ridderheims från kyldisken är absolut godast) och färska tomater i kastrullen. Saltade och svartpepprade och rev en massa parmesan över. Mums och hur enkelt som helst, testa!
I morgon ska jag baka brödbullar med dinkel, om det blir lyckat kommer receptet här inom kort!
I veckan blev jag dock lämnad i sticket och tvingades fixa min mat själv! Jag blev nästan förvånad själv över hur bra det blev. Jag kokte spaghetti, blandade med pesto (Ridderheims från kyldisken är absolut godast) och färska tomater i kastrullen. Saltade och svartpepprade och rev en massa parmesan över. Mums och hur enkelt som helst, testa!
I morgon ska jag baka brödbullar med dinkel, om det blir lyckat kommer receptet här inom kort!
Kommentarer
Trackback